28 Eylül 2016 Çarşamba

2081/İZMİRLİLER GEÇMİŞİNİZİ GÖRMÜŞTÜR.


 
               TC.
OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. Çeçmealtı,28 Eylül 2016.                                                                                                                                           “Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de STK temsilcileriyle yemekte bir araya geldi. STK Temsilcilerine hitap eden Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

        “İZMİR BENİ BELEDİYE BAŞKANI SEÇMEDİ DEMEK Kİ UZAĞI GÖRDÜ:

        "İzmir’e önemli bir görevim var. Her şeyden önce bu ağır sorumluluğu yüklenmeyi size borçluyum. İzmir beni belediye başkanı seçmedi. Demek ki İzmir uzağı gördü…?!


         Sayın Bay Binali; İNSANIN GEÇMİŞİ, HER YERE ONDAN ÖNCE GİREN BİR GÖLGESİDİR. İNSANLAR GEÇMİŞLERİ İLE KABUL GÖRÜR, EYLEMLERİYLE UĞURLANIR. İstanbul belediyesinden, bir alyansları siyasete girenler sizlere örnek olsun. Sen de oradan şutlanmıştın ya. Bizim politikacılarımızda, hırsız ve dolandırıcılarımızda Adnan Menderes’ten gelen bir inanç vardır:”    “HAFIZAYI BEŞER, NİSYAN İLE MALULDUR.”

Ramazan gecesi TERAVİ namazında osuran imam,cemaatin aklını başından almış,bomba patladığını sanan cemaatin abdestleri de fasit olmuş,imam geceyarısı ol köyü terk etmiş.15 sene sonra,unutmuşlardır diyerek köyüne dönmüş.Köyün girişinde rastladığı bir çoban’a :”Oğlum,senin yaşın kaç!?Diye sorduğun da şu yanıtı alarak kalp krizinden öteki dünyayı boylamış:”Dede,babam,imamın namazda osurduğu Ramazan gecesi doğduğumu söylemektedir….”Biz İzmirliler,övünmek gibi olmasın,İstanbul Belediyesindeki osuruğun kokusunu ve dahi gürültüsünü duyarız…

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi