5 Temmuz 2015 Pazar

2057/YENİ AYET Mİ,HADİS Mİ YOKSA YAVE Mİ?!



   TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. Çeşmealtı,05 Temmuz 2015.

                    YENİ HADİS Mİ,YENİ  SURE Mİ,

                YOKSA YENİ YAVELER  Mİ?!

    Sayın en büyük Müslüman büyüğümüz, yine büyük sözler etmiş. Demiş ki:

“Bir Müslümanın ne uyuşturucuyla, ne içkiyle ne de kumarla zaten asla ilgisi yoktur, olamaz.Ben severek kabul edilen sigarayı da bu kapsamda değerlendiriyorum.Bakıyorsun koskoca profesör sigarayı da,içkiyi de götürüyor.!”?   Bendeniz de, hakları çalınmış bir Türk vatandaşı olarak soruyorum:“Sayın en  büyük,dünya çapındaki Müslüman liderimiz;BAKIYORSUNUZ,sigara ve içki içeni görüyorsunuz.Bakmıyorsunuz mu,etrafınızdaki kabine arkadaşlarınız rüşveti,milyonluk saatleri,dolarları,dükkanları,yalıları,Türk tarihini,Türkçeyi ve Laikliğimizi   alenen götürüyorlar görmüyor musunuz?!Yukarıdaki sözlerinizi  aynaya bakarak söyleyebilir misiniz?!Sonra da,bu sözlerinizi hangi kategoriye sokarak BİAT EDECEĞİZ.Anlatayım:

      Ulusların binlerce senede ortaya koydukları özlü sözlere ATASÖZÜ denir. Bir büyük adamın çok anlamlı ve ders alınacak sözüne VECİZE denir. Bazı kimselerin öğretici ve ders alınacak sözlerine de NASİHAT denir. Haddini bilmez kimselerin uluorta sözlerine de MAVAL denir. Türklüğü,Türk tarihini ve Atatürk’ümüzü de inkâr edene de VATAN HAİNİ Denir?!Peygamberlerin sözlerine de HADİS denir. Tanrı kelamına da her dinde AYET denir. Sizin söylemlerini dinledikçe bizler şaşırdıkta ortada kalakaldık. 1994’te parmağınızdaki alyansı göstererek:

TÜM SERVETİM BU.Eğer iktidar olur da zenginleşirsem,bilin ki Recep Tayyip Erdoğan hırsızlık yapmıştır!?Demiştiniz.Sonra parti başkanı,başbakan ve Cumhurun başı oldunuz.Biz sade ve onurlu Türk vatandaşları sizi bu sıfatlarınızla tanıdık ve dahi kabul ettik?!Bazıları size “son Osmanlı Padişahı?!Dediler.Bazıları da sizi son peygamber kabul ettiler?!Bazıları da daha ileri giderek:

               “Tayyibin göğe yansıması  Allahtır?!Buyurdular.

               Nesin sen doğru söyle;KULMUSUN,PEYGAMBER MİSİN,ALLAH’MISIN?!Sözlerinizi ona göre tutalım A Türk, Türklük ve  ATATÜRK düşmanı?!Bizler Allahın ve peygamberlerin hırsızlık,rüşvet ve yalancılık üzerine ayet ve hadislerine mi uyalım,yoksa sizin bazı yalakalarınızca AYET VE HADİS kabul edilen yavelerinize mi uyalım?!

     

 

 

                                  

     

 

 

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi