24 Haziran 2015 Çarşamba

2051/HER İKİ ÂLEMDE DÜZÜLMEK,MUTLAK İTAATIN SONUCUDUR.


    TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. ÇEŞMEALTI,16 Haziran 2015.

                      VAY  İTAATSIZ VE DİKBAŞLI KADINLAR,VAY?!

KADINLARI DÖVMEK, ALLAHA İZAFE EDİLEN BİR ARAP GELENEĞİDİR. TÜRKLERDE KADINA SADECE SAYGI DUYULUR VE ÖNÜNDE EĞİLİNİR. Ben,”Dövme ve Dövme Fetvasını” yazınca çok tepki aldım. Gençten bir adam:”Kadınları dövmek diye bir iddia İslam dinine yakışmaz. Siz bir de dövmenin usulü var yazmışsınız! Böylesine bir saçmalığı asla kabul edemem!” Dedi!”OZAMAN SEN DE BENİM GİBİ CEHENNEMLİKSİN! AYETİ VE DAYAK ÖLÇÜLERİNİ HEMEN YAYINLAYACAĞIM!”DEDİM. BİZİ DİNLEYEN BİR HAN’IM:”OSMAN BEY, HEP DOĞRULARI YAZAR!”DEDİ. “KURANI KERİM,4/34“Erkekler, kadın üzerine idareci ve hâkimdirler. Çünkü Allah birini (cihad, imamet, miras gibi işlerde) diğerinden üstün yaratmıştır. Bir de erkekler mallarından (aile fertlerine) harcamaktadırlar. İyi kadınlar, itaatkâr olanlar ve Allah'ın korunmasını emrettiği şeyleri kocalarının bulunmadığı zamanlarda da koruyanlardır. Fenalık ve geçimsizliklerinden korktuğunuz kadınlara gelince: Önce kendilerine öğüt verin, yataklarından ayrılın. Bunlar da fayda vermezse dövün. Eğer size itaat ederlerse kendilerini incitmeye başka bir bahane aramayın. Çünkü Allah çok yücedir, çok büyüktür.

 “Sorunun Detayı”

“Kocasına itaat etmeyen kadının durumu nedir? Öğüt dinlemeyen kadını dövmek caiz midir?”ÖLÇÜSÜNÜ HEMEN YAYIMLAYACAĞIM!”.KOCALARINA İTAAT ETMEYEN,DİKBAŞLI KADINLARI DÖĞME,TANRI BUYRUĞU OLAMAZ.TANRIMIZ,DAYAĞI EĞİTİM VE TERBİYE ARACI OLARAK KULLANSAYDI,ERKEKLERİN SIRTLARINDAN SOPA EKSİK OLAMAZDI?!ŞİMDİ ŞU HABERİ OKUYALIM:

         ““KARILARINA FUHUŞ YAPTIRAN ÇETEYE BASKIN!?”Sözcü Gazetesi,16 Haziran 2015.

         “16kişi Adliyeye sevk edildi..”İki kadın polis arasında bir İtaatsiz ve Dikbaşlı kadın?!Resmi.

         “BURSA’DA, Ahlak Polisi, Balıkesir çevre yolu üzerindeki TIR parkında, fuhuş yaptırıldığı ihbarını aldı.3 aylık fiziki takibin ardından ekipler geçen Cuma günü harekete geçti.Suç örgütü kurarak ,eşlerinin de bulunduğu yaklaşık 20 kadına TIR parkında zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 2’si kadın,19 Şüpheli ,eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.Şüphelilerin para vermeyen hayat kadınlarının parka girişini engelledikleri ve bu konuda direnen bir kadını silahla yaraladıkları belirlendi.(AA).Şimdi ol kadınlarımız,Allahın emrine uyduk,kocalarımızın emirlerine de itaat ettik deseler?!SAKALLI AHMET,VE’L DİYANET VE’LULEMAMIZ NE DER?!

 

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi