9 Ocak 2015 Cuma

1292/DİN ADINA ZIRVALAR!


 
   TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ

 osmanturkoguz@gmail.com                                                                                                                                TV. İZMİR;09 Ocak 2015.

                     “DÖVME FETVASI!

         “Dövme, İslam Dininde yasaklanmıştır. Dövmesi olanlar silsin, Allahtan af dilesin.”Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulunun İnternet sitesinde yayınlanan fetvası:”DÖVME, DİNİMİZCE YASAKLANMIŞTIR. Peygamberimiz şöyle buyurmuştur.”Dövme yapan ve yaptıran kadınlar, kaş ve yüzlerinden tüy yolan ve yolduranlar, dişlerini seyreltip inceltenler ve bu şekilde Allah’ın yarattığı şekli değiştirenlere Allah lanet etmiştir!”

         “Dövmesi olan kimse, sağlığına zarar vermezse Onu oradan kaldırmalıdır. Bu mümkün olmazsa Allah’tan bağışlanma dilemeli. Yaptığına pişmanlık duyması gerekir.”

        Kuranı Kerim’in 95’İNCİ TİN SURESİNİN Beşinci ayeti:

        “Gerçekten biz, insanları mükemmel bir surette yarattık!”SÜNNET NE OLUYOR A NEVBEKARLAR! Tüm canlıların erkeklik organları bir kapçık içinde saklı değil mi?Bunları Allah yaratmadı mı!?İslamın ilk devir büyükleri neden sünnet olmadılar?Allahın yaratmış olduğu kabuğu kesmek lanetli olmak değil mi?!Erkekler, kadınlar üzerine hâkimdir [aile reisidir]. Çünkü Allahü teâlâ, bazı kullarını, bazı hususlarda bazısından üstün yaratmıştır. Hem de erkekler, kendi mallarını, onlar için sarf ederler. Kadınların iyileri, Allahü telâya itaat eder ve kocalarının haklarını gözetirler. Kocaları hazır olmadıkları zaman, onların namuslarını ve mallarını, Allah’ın yardımıyla korurlar. Hıyanet etmesinden korktuğunuz kadınlara, karı- koca haklarını öğretin ve tatlı sözlerle nasihat edin, onları yatağınızdan ayırın. Yine de uslanmaz iseler, hafif dövün! Uslanırlarsa, onları üzecek şey yapmayın, kendilerini incitecek bahane aramayın.) [Nisa 34].İslam mezhepleri nasıl dövülmesi gerektiğinin ölçülerini vermiştir. OSTÜZÜ. EY ÇAĞDIŞI VE ANAYASA 136’INCI MADDE DIŞI DİYANET BU DÖVMEYE NEDEN TEMAS ETMİYORSUN?

            ALLAH ADINA HÜKÜMDÜR!

               “Cennette Bekâr kişi kalmayacaktır!”

            “Cennetliklerin en alt derecesine 72/Yetmişiki/kadın verilecektir. Tam Mümin ise günde 100/YÜZ/Bakire ile cinsi münasebette bulunacaktır. Cennette kadınlar cinsi münasebette bulunduktan sonra yine bâkire olacaklardır. Cennette erkeğe 100/YÜZ/ erkek gücü verilecektir. Cennete girenler 33 yaşına döndürülecektir. Cennetlik erkekler, cennette vücutları kılsız, yüzleri sakalsız, gözleri sürmeli olarak gireceklerdir. Cennete giden kadın, dünyada din uğruna şehit olan erkeklere verilecek, fakat kadın orada Beş erkek istemeyecek, sadece bir erkek isteyecek, ama o adamın Beş erkek gücü olacak ONA HER TÜRLÜ ZEVKİ TATTIRACAKTIR! Cennete giden erkeklerin cinsel uzuvları eğilmez, hep dik kalır.

Erkek, hem Karısıyla, hem de Hurileriyle sabahtan akşama kadar sürekli cima(seks) yapabilecek.” Ali Rıza Demircan SULTANAHMET CAMİSİNİN İMAMI.BU NASIL DİNDİR BÖYLE?!Aklınız varsa, her iki fetvayı da okuyarak ,BATININ NEDEN MÜSLÜMANLKIK ALEYHİNE BİRLEŞTİĞİNİ ARTIK ANLAYINIZ!

      

 

 

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi