12 Ocak 2014 Pazar

1211/HSYKURULU HASEKİ OLUR GARİ!


                   

 

 

                TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;12 Ocak 2014

KANUN TEKLİFİ YASALAŞIRSA, HSYKURULU "HASEKİ" OLUR,CARİYE OLARAK TA SON PADİŞAHIMIZ BİRİNCİ İRTECEPTEN DE  HEP UCUBE DOĞURUR GARİ!


                                         HSYK! İSTEĞE DÖNÜŞTÜRÜLÜRSE OLUR

                                                             HASEKİ!

            AİLECEK KALKINMA PARTİSİ,2023’E kadar dümdüz gitmeyi hedef haline koymuş!Gözleri o denli kararmış ve ürkmüş ki,ne Anayasa dinledikleri var,ne de utanmayı bildikleri.Bay Recep Tayyip Erdoğan’ımızın elinde  yüksek maaşlı ve  sayısız suç dosyalı bir Kanun Matbası Meclis var.Sanki Arabistan çöllerinde,önüne dikilen her engeli Kanun ile aşmada,yaptığı hatalar yüzüne vuruldukça da şaşım,şaşım şaşmada!Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu  anayasa dışı bir davranışı yok mu saydı!Hemen bir kanun ile bu kurulu AKP ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ’IN EMRİNE VERDİR!HSYK Başkanı bir açıklama mı yaptı,onu da yok say!

            Pakistan’da bir askeri darbe ile iktidara gelen ve ilkokulu ülkemizde bitirmiş olan bir General, Pakistan Yüksek Mahkemesini saf dışı bırakacak  bir kanun teklifini Pakistan Parlamentosuna verdiğin de ne mi oldu? Tüm Pakistan Yargıçları bu yasa teklifine karşı geldikleri gibi, Pakistan’ın Yüksek Mahkeme Yargıçlarının tümü de görevlerinden istifa etti. Ülkemizi bataklığa sürükleyen bu iktidarsız iktidardan kurtarmak için,bu özverili davranışı HSYKURULU Yargıç ve Savcılarından beklemek hukukçu olmanın onurunu kurtarmak için şart haline gelmiştir. Bugüne kadar bu görevlerinden istifade edenlerden bunu beklemek Türk toplumunu hakkıdır da.

            Sayın Bay Bekir’imizin  hazırlamış olduğu kanun teklifi yasalaşırsa ne mi olur? HSYK, ADALETTEN KAÇANLAR PARTİSİNİN HASEKİ’Sİ OLUR! Sözlüğe bakarsanız, HASEKİ kelimesinin  Osmanlı Padişahından çocuk doğurmuş Cariye anlamına geldiğini görürsünüz.HSYK’DA üçüncü bir semt adı olarak tarihe geçer:Haseki,İstanbul’da ve Suriye’de bir semt adıdır da !HSYKURULU ‘UN esir alınması Türkiye’nin köleleştirilmesinin ilk adımıdır,HSYK Anayasal bir kuruluş olma vasfını yitirerek AKP’NİN CARİYESİ OLUR!

 

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi