20 Aralık 2013 Cuma

1198/ETME VE EYLEME BEKR!


               TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;19 Aralık 2013

         ALLAHIMA KURBAN OLAYIM; ŞAŞIRTTIĞI KULUNU BEYGİR GİBİ OSURTAN ALLAHIMA!

                                  ETME VE EYLEME BEKR!

                   “Kılıç çeken kılıçla ölür!”Hıristiyan atasözü!

                   “Ne ile suçlarsanız, onunla da suçlanırsınız!”Ostüzü.

                   “Efendim; bir soruşturmayı Başbakanımız Televizyon öğrenirse,bunun açıklanacak bir tarafı yoktur!”Bekir Bozdağ! Sayın Şaşkınlarımız; bizce ve hukuk sistemimizce de bu durumun  açıklanacak yanları çoktur! Ostüzü. Abdülhamit için söylenmiş bir tekerleme vardır:”Kendi sui tedbirimle bombok oldu her işim;/Hem ağzıma sıçtı Felek, hem sikildi geçmişim!”Polisi Fethullah Gülenin emrine vermek,Amerika Birleşik Devletlerinin emrine vermektir!

         Bendeniz ne acemi pehlivanlar bilirim; kendisine denk pehlivanlar beğenmezken, en alt kademede güreşen bir pehlivan adayına tuşla yenilmiş!

         Kolluk Kuvvetlerini Adli Kolluk ve Önleyici kolluk olarak iki gruba ayırırız. Önleyici kolluk kuvvetleri Mülki âmirlerin emirlerindedir.Adli kolluğa Cumhuriyet Savcıları hazırlık soruşturması görevini verdiklerinde,Adli Kolluk güçleri onların emir ve talimatlarına tabiidirler.Cumhuriyet Savcıları,hazırlık soruşturmasının hiçbir kimseye açıklanmamasını emrettikten sonra,hazırlık soruşturması çok gizli olarak yürütülür.Kendisini Türkiye Cumhuriyeti Başsavcısı zanneden kişiye de ifşa edilemez.Bekr Beyin beyanı da bir  şaşkınlık sayıklamasıdır.Sonracıma;”hazırlık soruşturması gizlidir,ifşa edilmesi de suçtur,ihbar ediyorum!”İtirafı da kendilerin açığa düşürmekten öte bir hukuki anlam ifade etmez!Çatma dosyalarla ülkemizin Kahramanlarına ve Aydınlarına yükletilmek istenen iftiralar her türlü yayın kuruluşlarına hemen yansıtılmadı mı?Hadi oradan bağırsakları boşaltılanlar,yettiniz gari!

        

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi