22 Ekim 2013 Salı

1164/YÜKSELMENİN YOLU İHANETLERDEN GEÇER!


 

            TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;21 Ekim 2013

 MUSTAFA KEMAL’DEN KURTULMAK BOK ÇUKURUNA GÖMÜLMEK DEMEKTİR!

              YÜKSELMENİN YOLU İHANETLERDEN GEÇMEKTEDİR!

         Sayın Abdullah Gül Refah Partisi Kayseri Milletvekili ve yarı ünlüyken, bir İngiliz gazetecisine verdiği DEMEÇTE

         “Dağlara ve taşlara”NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”Basitliğini yazdılar!”Demişti ve Cumhurumuzun başı olarak 1864 Rakımlı tepeye gelip te Noterliğe başlatıldı!

         Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ımız,Hindistan’da;rayın üstüne yattığı için trenin durmasına neden olan İneğe bakarak:”Bizim yolumuzun üstünde de ölmüş bir inek yatmaktadır!…”Diyerek Mustafa Kemal’i işaret etmişti ve Türkiye Cumhuriyetine Başbakan yapılmıştı!

         Gürcü asıllı Orhan Pamuk: “Türkiye 1.000.000 Ermeni’yi ve 40.000 Kürdü öldürmüştür!”Dedi ve Nobel ödülü sahibi yapıldı!

         Bay Hüseyin Çelik:”Vaktiyle SaitiNorsi dinlenmiş olsa bunlar olmazdı dedi ve Eğitim Birliği /Tevhidi Tedrisat/yasamızı karaladı Başbakan yardımcısı yapıldı. Vatan,Türk,Türklük ve İslam dini aleyhindeki SaitiNorsi kahraman  ve örnek alınacak din uleması yapıldı!

         Şeyh Sait ve diğer vatan hainlerimiz de aklandı ve Kahraman yapıldı!

         “Asıl kafası kopartılacak şeytan Ankara’daki Mustafa Kemal’dir!” Diyen ve Türk Savunma Mevzileri üzerine İngiliz ve Yunan uçakları ile Kuvvayı milli aleyhinde bildiriler atan İskilipli Atıf Hoca’nın heykeli dikildi ve adına hastane yapıldı.

         Türk ve Türklük düşmanı Osmanlı Padişahları da baştacı yapıldı. Özdilimiz. Türk varlığımızın nedeni TÜRKÇEMİZ bırakıldı, Kelime Salatası/Salade dö Mots/olan Osmanlıca baş tacımız yapıldı!

         Mustafa Sarıgül’ün çok reklamı yapıldı. Onsuz Türkiye Cumhuriyetinin şahlanamayacağı da vurgulandı! Bu Türkiye Cumhuriyeti at mı ki; Mıstıva Sarıgül de arpa mı ki Şahlanma olayı meydana gelsin!”İktidara geldiğimiz de ilk önce Mustafa Kemal’den kurtulmamız gerek!”Dediği doğru ise, iktidara gelecek demektir; bir iktidar uğruna ya Rab bu ne halt etmektir!MUSTAFA KEMAL’DEN KURTULMAK;ÖNCE BÖLÜNMEK SONRA DA YIKILMAK DEMEKTİR!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

osmanlı padişahları hakkındaki görüşünüze katılmıyorum türk düşmanı değillerdi bence .. bide tepenin rakımı biraz hatalı olmuş düzeltmek isterseniz

İzleyiciler

Blog Arşivi