13 Mayıs 2013 Pazartesi

1036/ANAYI VE BABAYI KURBAN ETMEK!

                        T.C.
    T.C.OSMAN TÜRKOĞUZ
     İzmir;12 Mayıs 2013

                        ANAYI VE BABAYI KURBAN ETMEK!
         Onbir yaşlarında,başı sımsıkı örtülü bir kız çocuğu elindeki bir pankart ile basınımıza poz vermiş:”Anam,babam sana kurban olsun ya Muhammet!”Resmin altında da bir sunum yazısı var:
         “Ey Türkler, Müslümanlık olmasaydı siz bir hiçtiniz!”Bu sunumu dinleyenlerde çıt yok! Bu yazılanda ve sunumda iki büyük yanlış var. Önce,Mustafa Kemal’in Türk öğretmenlerinden istediği bir ulusal isteğe bir göz atalım:
         “Öğretmenler;Cumhuriyet sizden Fikri Hür,Vicdanı Hür,İrfanı Hür yeni nesiller ister!”
         Müslümanlık ve Müslümanlığın dayanmış olduğu Ganimet/Yağma ve Talan/düzeni ve Türkler olmasaydı Araplar çölde kaybolan ırmaklar gibi eriyip gideceklerdi.Arap kırımları ve zulmü sayesinde Müslüman olan biz Türkler,Ümmetçilik batağında boğularak Araplaştırıldığımızın hâlâ farkına varmış değiliz.Müslüman olmadan önce;ütüyü ve kıymetli kumaşlarla duvar kaplamasını,kayak sporunu,ata rahat binmek için özengiyi,ağaç kalıplarla yazı çoğaltmayı biz Türkler bulmuştuk.Oğuz töresine göre de evli bir Türk erkeği eşinin Dokuz adım gerisinde yürümek zorundaydı.Türk kadın ve kızları askerlik dahil her türlü devlet işlerinde görev yapmaktaydılar ve tek eşlilik vardı.Kağan eşi ile birlikte,tüm kararnameleri imzalamak zorundaydı.Ebu Fazlan,Ebu Dülef ve İbni Batuta’nın anılarını okumamız yeterli olur sanırım.
         Biz Türklerde Ana ve baba çok kutsal varlıklardı. Sümerlerde Anasına ve Babasına hürmet etmeyen çocuklar köle olarak satılmaktaydı.
         İnsanların korktukları doğa olaylarından korunmakve metafizik güçlerden yardım dilemek için insanları kurban ettiklerini bilmekteyiz. Meksika’da Azteklerin her sene Yirmibin genç esiri Tüylü Yılan tanrısı Quatzeguatl’a kurban ettiği de tarihi bir gerçektir. Müslümanlıktan sonra bile;Nil nehrine genç kızların kurban edildiğini de bilmekteyiz.Yahudi ve İslam inancına göre de Hz. İbrahim’in oğlu İsmail’i tanrısına kurban ederken gökyüzünden gözleri bağlı bir koç indirildiğine inanılmaktadır.Neden gökyüzünden?Tanrımız gökte bir mekanda mı oturmaktadır!1732 senesinde;Fransız Papazı Rahmetli Jean Mesliere,Le bon Sens/Aklı Selim/adlı bir kitap yazarak,gökten inen nesneler yerden yükselenlerin geri dönüşüdür! Demekteydi. Hz.İbrahim/Abraham/oğlunu kurban edecekti.Ama anasını ve babasını ölmüş bir kişiye kurban olarak adayan tek kız çocuğu Laik Türkiye Cumhuriyetinden çıkmıştır.Ben,dehşet içersinde kaldım!Ya siz,Sayın Seyircilerimiz?

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi