18 Ekim 2012 Perşembe

837/HAKARET ASLA AFFEDİLMEZ!

         OSMAN TÜRKOĞUZ
         osmanturkoguz@gmail.com
         İzmir;18 Ekim 2012

                  HAKARET ASLA AFFEDİLMEZ!?
         Bugün/18 Ekim2012/ Vatan Gazetesinde, orta sahifede olmasına karşın,bomba gibi bir haber yayımlanmış:
         “Padişah bozuntusu için hapis istemi”
         19’uncu asrın son yarısında yaşadığını sandığım,”Türkiye Komünist Partisinin Edirne İl Başkanı” padişah bozuntusu sana bir çift sözüm var” yazılı pankart astırdı.Başbakan’a hakaret ettiği öne sürülerek Edirne2’inci Sulh ceza Mahkemesine açılan  ve Başbakan’ın şikayetçi olduğu davada,Partinin afişini asan Yönetim Kurulu üyesi Aykut Çavuş(23) ile Havsa İlçe Başkanı Çağlar Akyüz (24)hakkında 2 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.”
         Afişteki anlatım yanlış ve hakaretamiz! Bizim TKPartililer gündemi iyi izlememişler!Sn.RTE Beyimiz,Fi tarihinde ve Davos’ta bildiği İngilizce fiilsiz bir deyimi söyleyerek İstanbul’a dönmüştü.Gece olmasına karşın coşku ile karşılanmıştı da.Orada,kocaman harflerle yazılmış Devasa bir afiş vardı:”Son Osmanlı Padişahı İstanbul’a hoş geldin!”Sayın Başbakan,”ben,Türkiye Cumhuriyetinin seçimle gelen bir başbakanıyım!”Deyu itiraz etmediği gibi şikayetçi de olmamıştı.Demek ki Osmanlının son Padişahlığını kabullenmişti
.Osmanlı tarihe gömüldüğünden kendisinin de aynı akıbete uğrayacağını da kabul etmiş demekti. Müddeiumumilerimiz de bu Padişahlığın üzerinde  durmamışlardı.Son olsa bile,Padişahlığını kabul eden bir Büyük Türk Büyüğüne “Padişah bozuntusu” sıfatını yakıştırmak elbette ağır bir hakarettir!Bu hakaret karşısında da Müddei hususilerimiz elbette harekete geçerler.
        
        

        

2 yorum:

CHEAPTAP.CO.UK -- Enjoy the water, enjoy your life! dedi ki...


When choosing the Antique Basin Taps pieces and faucets, one should shop around before purchasing a specific Shower Taps. There is always a tendency to find something that may sometimes look better or be priced in LED taps more pleasing way than the purchased one.

Adsız dedi ki...

hermes handbags
jordan outlet
fear of god clothing
bapesta
kevin durant shoes
nike sb dunks
jordan outlet
ggdb
goyard handbags & purses
bape outlet

İzleyiciler

Blog Arşivi