15 Ekim 2012 Pazartesi

831/TANKLAR KAÇARLAR MI DİYE TOPLUCA!

                                            BENDEN SELAM OLSUN:

OSMAN TÜRKOĞUZ
İzmir;14 Ekim 2012.
                        İleti yazım:”ya komutanlarımız Zeki ve Deneyimli olmasalardı!”Çıra gibi yanmıştıkın!

                                      NECDET ÖZEL PAŞAMIZA
                                                        VE
                                    DENEYİMLİ KOMUTANLARIMIZA!?
                        SN RTE’YE göre; esir kampındaki Tüm Kahraman Komutanlarımız topluca tutulduğu gibi Düşmana karşı kullanacağımız tanklarımızı da RTE’NİN seçmiş olduğu komutanlarımız topluca tutmaktadır!Ostüzü.
            Toroslarda bir çadırda dinlenirken, bir Kürdün attığı mızrakla öldürülen Celalettin Harzemşah, son Harzemşahlar Hükümdarının Yiğit ve akıllı oğludur. Cengizhan,Çatma mektuplarla Harzemşahlar komutanlarını kıyıma uğrattıktan sonra,Harzemşahlar ülkesine doğru yürüyüşe geçmişti.Şehzade Celalettin, savaş meclisi toplantısında;yürüyüş halindeki, yorgun ve savaş düzeni almamış Cengiz ordusuna çölde taarruz etmeyi önerdiğinde;başta Sultan olmak üzere tüm yağcıların şiddetle karşı çıkması ile karşılaşmıştı.Ve olanlar da olmuştu.Dinlendirilmiş Güçlerini ve savaş malzemelerini toplayan Cengizhan,Harzemşahlar devletini yerle bir etmişti.
            Amerika Birleşik Devletleri,Irak’a demokrasi getirmek üzere!Tüm güçlerini,Irak’ın gözü önünde, Suudi Arabistan’da belirli bir mekanda toplamıştı.İşte tam bu sırada;Irak ,bu topluluğa saldırsaydı Amerikan’ın demokrasi masalı ile Irak’ın ırzına geçmesine engel olunurdu.
            1967 ve 1973 İsrail-Mısır Savaşında da;şimdi bizim Çok zeki ve Çok ta deneyimli komutanlarımızın yapmış olduğu bir zırhlı birlikler  düzenlemesini  yaşamıştı.Mısır,Binden fazla zırhlı aracını ve tankını bir yerde, bitişik nizamda toplamıştı.İsrail,bir tek darbe ile tüm bu araç topluluğunu yakmıştı.Gazete arşivlerimizde,yanmış,yakılmış olan bu zırhlı araç mezarlığının resimleri mevcuttur.
            Cezayir Diktatörü Astsubay Houri Bumedyan’a isyan eden bir zırhlı birlik komutanı, tek sıra halinde başkente doğru sevk ettiği zırhlı birlikleri İki MİG-17 uçağı tarafından imha edilmişti.
            Orgeneral Işık Koşaner ve Üç kuvvet komutanımız, Necdet Özel Paşamıza yer açarak istifa etmişlerdi.Bu istifadan da Sayın Necdet özel Paşamız istifade etmişlerdi.Ve Tek seçicimiz ve Kuvvetler Birliği sahibimiz SN. RET’NİN yaratmış olduğu Suriye krizi için deneyimli ve birikimli komutanlarımız operasyon birliklerinin başına getirilmişti.Tanklarımızın ve askeri araçlarımızın bir caddenin iki tarafına dizilmiş arabalar gibi,göt,göte bitişik nizamda konuçlandırılması onların bu konudaki deneyimlerinin ve bilgilerinin göstergesidir.Bir Düşman uçağı ya da helikopteri yalınız Napalm bombaları ile bu demir yığınına saldırmış olsa neler olmaz!Yanmış yakılmış demir yığınları içindeki yanmış cesetlerin DNA testleri de yıllarca sürmez mi?

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi