27 Ağustos 2012 Pazartesi

795- TELEFONDAKİ BARAK OBAMA'NIN VÜCUT DİLİ!


            OSMAN TÜRKOĞUZ
         osmanturkoguz@gmail.com
         Çeşmealtı; 26 Ağustos 2012.

                   TELEFONDAKİ BARAK OBAMA’NIN
                                      VUCUT DİLİ!
         “Amerika Birleşik Devletleri, niçin Büyük ve Güçlüdür? Biz vatan hainlerimizi öldürürüz. Diğer milletlerin vatan hainlerini o milletlerin başına yönetici olarak yerleştiririz. O nedenle biz Büyük ve Güçlüyüz!” Henry Kissenger, Yahudi asıllı USA Dış İşleri bakanlarından.
         Efendim; bendeniz, Türk basınında yayımlanan arkası dönük olarak Sn. Recep Beyimizle telefon konuşması resminde yoğunlaşmıştım!


         Sağ elinde Beysbol sopası ile Sn. Recep Tayyib Erdoğan ile telefon konulması yapan USA Başkanı Barak Obama’nın bu tehdit gösterisi çok tenkite uğramıştı. Bendenizde tarihte; Atina’da köleler ayaklanmasının kırbaçla bastırmasını örnek göstererek Dindaşımız Barak Obama’ya bir öneride bulunmuştum.
Sonra uzun,  uzun ve derinlemesine düşündüm ve Barak Obama’nın bu politik davranışının gerekçesini de tam olarak buldum sayılır.
         Bendeniz, övünmek gibi olmasın vücut dilinden ve dışarı vurgu psikolojisinden de anlarım.
         Barak Obama, arkası dönük olarak oturmuş vaziyetteydi. Sağ elinde, MATRAK’TAN bozma Beysbol sopası, sol eli Terör örgütlerinde,  yüzü görülmeyecek kadar dehşetli vampirik! Elbisesi siyah, her terör örgütünün görünmez yaratıcısı ve destekçisi.
Köleleri ve paralı uşakları boy hedefi olarak kullanılırken, yöneticisi oturarak durumu yönlendirir ve yönetir.
         Matrakçı Nasuh; lobuta benzer kalınca bir sopa ile savaş sanatının yaratıcısı ve en büyük ustası. (1480/1564). MATRAKÎ diye de ünlü bir Osmanlıdır. 
Osmanlıya dönüş sürecinde olan Bizim Sn. Recep Tayyib Erdoğan ve hempaları MATRAK oyununu da ortaya koymuşlardı.
Barak Obama, bizimkileri korkutmak için eline MATRAKINI almıştır. Onun için, bu tür diplomasiye BARAKÎ denmesini önermekteyim.
PS: Bundan keri, Barak Obama, bizimkilerle telefonla konuşurken, eline Faraşlı Süpürge alırsa bendeniz hiç te şaşmam!
Sayın Cüneyt Zapçı şaşar mı bilemem.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi