22 Temmuz 2012 Pazar

766/İNSANLARIN ÖLÜM NEDENLERİ!

OSMAN TÜRKOĞUZ
         osmanturkoguz@gmail.com
         Çeşmealtı;23 Temmuz 2012.

                   İNSANLARIN ÖLÜM NEDENLERİ!
“Bilgin bir Ahmak, Cahil bir Ahmaktan daha Ahmaktır!”J.B. Poguelin (Moliére),
“Tanıdığım en aptal kişiler, her şeyi bilen kişilerdir.”J.B.P.Moliére.
“Hayat insanlara bağışlanmış değil, ödünç verilmiştir.”Jean BaptistePPoguelin Moliére.(15 Ocak 1622/17 Şubat 1673)                                                         Cenazesini papazlar kaldırtmamıştır. O papazlar unutulmuş, Moliére, Fransa’nın ve tüm insanlığın onuru olmuştur. Ostüzü.
İnternet ortamında dolaşan bir CD, dini bütün Yobazlarımızı ve Allah ile aldatanlarımızı gözyaşlarına boğmuştur:”Canlı yayında, Hz. Muhammet ile dalga geçen kalp krizinden öldü!”
         Barnabas incilinde bir ayet vardır; insanlığı kurtarmak için gönderildiğine inanılan Hz. İsa, Roma İmparatorluğunun Kudüs valisi Sinoplu Pontus Piladi tarafından çarmıha gerildiğinde şöyle isyan etmiştir:”Suçlunun kurtulup gittiğini ve benim de haksız yere öldüğümü göre, göre, beni neden terk ettin?”Markos15/34;Matta 27/46 ayetlerinde de başka türlü bir anlatım vardır: Eloi, Eloi Lama Sabaktani!”ve Eli, Eli Lama Sabaktani?”Allahım, Allahım neden beni terk ettin?”
         Tevrat’ın Hz.Davudun Mezmurları bölümünde ve 22’inci mezmurda:”Helois! Helois Lama Sabaktani?”/Allahım! Allahım beni neden terk ettin?”Ayeti yazılıdır.
         Tanrı’nın, en sevdiği Peygamberlerini en zor anlarında bile, terk etmiş olduğu anlaşılmaktadır! Her canlının kaderiyle baş başa olduğunu anlıyoruz.
         Kişilerin ölüm nedenleri bellidir. Bunları da sayacak değilim! İnsanların  şuna sövmesi ve bununla da dalga geçmesi sonucu öleceğine dair ne bir Tanrısal emir,ne de bir doğal yasa vardır.Kişilerin ölümleri doğumlarında formatlanmıştır.Bir bebenin topuk kanından hastalıkları anlaşılabilmektedir.Genler,tüm bilgileri taşımaktadır.
         Kutsal sayılan insanlarla dalga geçmeyi bir tarafa bırakalım; insanlarla insan olanlar dalga geçemezler. Kutsala saygı göstermemenin ve kutsal değerleri hafife almanın ceza yerinin öteki âlem olduğu kuralı da dinimizin kuralıdır.İnsanları aptal yerine koymak,aptalların işidir.Öttürünüz bakalım yalan ve aldatma kavalınızı!Sürü aldatılmaya odaklandırılmıştır.Sizi gidi soytarılar sizi!
         Daha önceleri Denizlili Aklı Göklerde bir kadın yazmıştı ve bizleri de uyarmıştı:”Sayın Recep tayip Erdoğan’ı sevmek Allah’ı sevmektir!”Diye.Dalga geçmek ölüm nedeni sayıldığına göre,bu işin nerelere uzanacağı da belirlenmiştir.Dalga geçmekle insanlar ölselerdi;Allah,Din;Kuran ile dalga geçerek saf İnsanları soyanlar ölürlerdi.Halkımızla dalga geçenler;Demokrasimizle ve Adaletle dalga geçenler ölürlerdi!19.000Tl.Maaş alıp,yalınızca parmak kaldıranlarımız bile turp gibi.Tüm bu masallara inanma nedenimiz, çocukken masallarla büyütülmemizdendir.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi