3 Haziran 2012 Pazar

741- AKILLI OLANLAR DERS ALIRLAR!

          OSMAN TÜRKOĞUZ
         osmanturkoguz@gmail.com
         Çeşmealtı; 03 Haziran 2012
                         
AKLI OLANLAR DERS ALIRLAR!
         Anayasa Hukuku Kürsüsü Başkanı Profesör Doktor Rahmetli İlhan Arsel, bana bir dergi yollamıştı.
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisinin xxxı’inci cildinin 1 ve 2’den Ayrı Bası. Dergi 1974 tarihinde Ankara’da bulunan Sevinç Matbaasında basılmış. Bu dergiyi ve bu Büyük Hukukçumuzun tüm eserlerini gözüm gibi saklamaktayım.
Bu eserleri okuma meraklılarının da yararlanmasına sunmaktayım.
         Rahmetli Turhan Dursun, ilkokul mezunu emekli bir müftüydü. Arapça ve Farsçayı çok mükemmel bilmekteydi. TRT Televizyonuna belgeseller hazırlarken Rahmetli Profesör Doktor İlhan Arsel ile tanışmış, dinin gerçek yüzünü ortaya koyan çok muhteşem eserler yazmıştı. Her eseri mahkemeye verilmiş, yazdığı her cümleyi bilimsel kanıtlarla doğrulamıştı.
Bir öğle üzeri, öğle yemeği için marketten satın aldığı peynir ve zeytin ile evine dönerken hunharca öldürülmüştü.
Hainlerin, Allah ve Din ile aldatanların ellerindeki tek silah, Kaleme karşı Kurşundan ibarettir.
         Osmanlı tarihini hiç bilmeyenler Osmanlıyı korumaktadırlar. Dini ve Allah’ı pazarlayanlar ve ömürlerinde ne Kuranı ne de herhangi bir dini kitabını okumayanlar da Dini savunmaktadırlar.
Bütün mesele karanlık içyüzlerini halktan saklamak ve Cennete giderek kendilerine sunulan Kadınların ve Hurilerin ırzına geçmek arzusundan ibarettir. Gılmanlara ne yapacaklarını da kendileri bilmektedir!
         Dünya çapında bilim adamımız Sayın Prof. Dr.İlber Ortaylının “En Uzun yüzyıl” adlı eserini okumayanlara çok acımaktayım.
         Kendi tarihlerinden habersiz bırakılanlar başka milletlerin masalları ve meselleri ile uyutularak soyulmaktadır.
         Dincilerin ve Mustafa Kemal düşmanlarının göklere çıkardığı İkinci ve Kinci Abdülhamit’in gerçek yüzünü ve gerçek yönetimini ve Türk ulusuna düşmanlığını bilmeyenler masallar anlatmaktadırlar.
Bu Padişah’ı Ruyu Zemin, Eğinli/Kemaliye/Sait Paşa’ya: ”Elimden gelse, bu milletin dilini Arapça yapardım!” Dediğinde şap gibi yanıtını da almıştı: ”O zaman da küçücük bir Arap kabilesinin reisi olurdunuz, Hünkârım!”
”Abdülhamit Han;33 senelik idaresinde bir metre kare vatan toprağını düşmana vermemiştir’;” diyenlere, 243.000Kilometre kare toprak ve Kıbrıs adasını verdiğini/ 04 Haziran 1878,Berlin Kongresi/ anlattığımda bana inanmamaktadırlar.
         Bendeniz; Rahmetli Öğretmenimin bana armağan olarak yolladığı Dergideki makalelerinden birisini sizinle paylaşmak istedim.
Saygılarımla.
PS:3 adet fotokopi ektedir.




        
        
        












Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi