6 Mart 2012 Salı

619/HA ERMENİ DUDUSU,HA ERMENİ LOGOSU!

                                                                   
OSMAN TÜRKOĞUZ
         osmanturkoguz@gmail.com
         İzmir;05 Mart 2012.

                        HA ERMENİ DUDUSU, HA ERMENİ LOGOSU!

         Deli İbrahim adı ile ünlenen Osmanlı Padişahı;ne gül gibi Cariyelere ne de civanlara bakmaz olduğunda,Valide Kösem Sultanı bir telaştır almış ki sormayın! Osmanlının dört yanından nefesi ve dahi ilaçları keskin tüm Ulema bu duruma çareler aramışlar, Osmanlının Veliahtsız kalma korkusu cihanı tutmuş. Sonunda beklenen olmuş,Deli İbrahim Cennet erkeğine dönmüş, esir pazarında bakire bırakmamış,taa Sivas’a İpsir Paşa’nın haremine el atmış.Bir cariye müstehcen öykülerle Padişahı ruyu zeminin cinsel iştahını kabartmakla görevlendirilmiş.Bir gece,Şişman bir Hatunla aşk yapmanın öyküsü Ol padişahı öyle bir etkilemiş ki,heman Sadrazamı huzuru hümayununa çağırtarak:”Ulan numunünümahı dümbelek kelleli ve dahi karpuz kıyafetli Pezevenk! Tiz bana Okkalı bir Avrat bulasız!”Fermanı hümayunun vermiş. Osmanlı İstihbarat Teşkilatı Üsküdar’da 107—Yüz yedi—okkalık bir Ermeni dudusunun raporunu Sadarete ulaştırmakla, Sadrazam Kaba Dötlü Paşayı sevince boğmuş.Kadın için sarayın ve onu getirecek arabaların kapuları genişletilmiş,hamama alınan ol Ermeni dudusunun tüm tüyleri ibrişimle alınarak,ol biçare tozu yalanmış lokuma döndürülmüş.Beklenen birleşmeden çok zevklenen Padişahı Zülcelalımız;Ol Hatuna Şam ilini bağışlamıştır—Olay tamamen tarihi bir gerçektir—Bu olayla,ol Dudunun sevgilisi Köprülü Mehmet Paşa da tarih sahnesine çıkabilmiştir.
         Osmanlı Padişahları hep yabancı milletlerin kızlarını tercih etmiştir. İsviçre—Davos-- dönüşü son Osmanlı Padişahı olarak ilan edilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyimiz de,”Dedem!” Dediği Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecit te VİRJİL adlı bir Ermeni ile de gerdeğe girerek Sultan İkinci Abdülhamit’in dünyamızı ve dahi Osman oğullarını şereflendirmiştir.
         Ermeniler bu nedenle Osmanlının en sevilen unsuru olmuş, “Tebaa’yı Sadıka” diye de onurlandırılmışlardır. Ermenilerden Paşalar, Müşirler ve dahi Nazırlar yaratılmıştır. Sonra da Ermenilerin yapmadıkları kepazelik kalmamış,Velinimetleri Abdülhamit’i Saniye suikast bile düzenlemişlerdir.Ermenistan’dan gelenler,Hıristiyanlıktan ters yüz edilerek Müselman yapılmışlardır.Ermeni Dramının ters yüz edilmişini de ayın Recep Tayyip Erdoğan Beyimiz kabul buyurmuşlardır.
         Tayyiban Lirası!                         Dram. 
TAYYİBÜS LİRASI LOGOSU


 PS: Bence de Bizim için tam DRAM!
Tayyiban Lirası!                         Dram.  PS: Bence de Bizim için tam DRAM!

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi