26 Ocak 2012 Perşembe

558/MAYMUNUN YAPTIĞINI NEDEN YAPAMAYALIM!

OSMAN TÜRKOĞUZ
   İzmir;26 Ocak 2012,

MAYMUNUN YAPTIĞINI YAPABİLİR Mİ BU TOPLUM        ACABAAA!                
Modern beyin yıkamasına tabi tutulan birey ve toplumların, zekâ ve kişilik düzeyleri maymun seviyesine indirilir, tehlikeleri algılamayacağı gibi, hiçbir davranışta da bulunamaz! Verilenlerle zaman öldürür ve hep yönlendirenleri güldürür. Ostüzü.
         Bir berberin çok akıllı bir maymunu varmış. Berberlik mesleğini de mükemmelen öğrenmiş. Berber camiye gittiği zaman, müşterileri yukarıdan aşağıya jilet gibi tıraş edermiş. Komşu berber Risalettin Efendi, bu durum karşısında iflas bayrağını çeker olmuş. Aklına bir Şark kurnazlığı gelmiş. Berber Recep Efendi Cuma namazına gittiğinde, doğruca maymunun yanına gitmiş. Eline bir tıraş fırçası almış, sabunlamış, sabunlamış,sakallarına iyice sürmüş.Sonra da usturayı iyice bilemiş,bıyığından bir kılı kestirmiş.Usturayı krezola sokmuş,maymun da aynı şeyleri yapmış.Yüzünü tıraşa başladıktan sonra;usturayı ters çevirerek burnuna sürtmeye başlayınca,usturasını masanın üstüne koyan maymun,sol kolunu ileri
doğru, Risalettin Efendinin gözüne doğru uzatarak sağ eliyle de dirseğine kadar şıraklatmış. Ehh!Demiş Temel,biz bunu neden yapmayalım!

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi