23 Temmuz 2011 Cumartesi

416-TERÖR POLİSE EMANETMİŞ!

                                                                      
OSMAN TÜRKOĞUZ                                                                                                                                  osmanturkoguz@hotmail.com
 Çeşmealtı;23 Temmuz 2011.

                        TERÖR POLİSE EMANETMİŞ!
            Son günlerde, tüm satılık kalemler aynı konuyu işlemektedir:”Terör Polise emanet edilmeli!”;bu aşamada asker çekilmeli!”
            Rahmetli Hasan Saka Başbakan iken Karadenizlilerden bir telgraf almıştı:”ÇEKİL!”Ol mübarek Adam hemen cevabı telgrafı yetiştirmişti:
            “Çekildim,82 kilo geldim!”
            TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ, onca savaş malzemesiyle, tankı, topu, helikopteri ve uçakları ile ve tüm alana yayılmış Jandarması ile çekilecekmiş!Alanı mobil polis güçlerine bırakacakmış!hadi canım sende!Kiralık ve vicdansız kalemler!Biz ne demek istediğinizi biliyoruz:Bu işi polis te başaramazsa, o zaman yerel kolluk güçlerine yani pkk’ya bırakalım:Gördünüz mü biz her yolu denedik!OLMAD!
            Ya da Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm savaş donanımlarını polise bırakalım! Yani alternatif bir silahlı güç kurarak ordumuzu tamamen dumura uğratalım!
            Ey! Meydan kahramanları; Vatan Hainlerimiz “demokratik bağımsızlık” ilan ettiler! Ne yapabildiniz? Bu felaketi unutturmak için Kıbrıs’ta atılan hamasi nutuklara inananlarınız inanır.
            Sizler,evet sizler,herkesi kör,aptal ve sersem sanan sizler!Ölü sandığınız bu toplumun, bir gün mutlaka yakanıza sarılacağını unutmamalısınız.PS:Polisimiz terörü üstlenirse hayali masallarla tutuklanacakların evlerine kimler baskın düzenleyecek!gencecik teğmenlerin cep telefonlarına kimler iftiralar yükleyecek?
           

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi