13 Mart 2011 Pazar

328-GÖMÜDEKİ SİLAHLAR1

OSMAN TÜRKOĞUZ
 osmanturkoguz@gmail.com                                          
  İzmir:13 Ocak 2009

                                  
                        GÖMÜDEKİ SİLAHLAR!

“Gömüdeki silahlar, ani bir işgale karşı, devletin                   bilgisi dâhilinde gömülmüş olamazlar mı?”
            M.S. Eski bakanı Prof. Dr.S. Sami Türk.
                      
            Hava alanı ve limanı bulunan bir şehrimiz, aniden istilaya uğrasa, ne yaparız? Oturur, ağlar mıyız? ABD’DEN ve AB’DEN yardım mı dileriz!” Sebep olanların gözleri kör olsun” diye, camilerimizde dualar mı ederiz! Söyler misiniz masa başı bülbülleri! O şehrimizde bulunan silahlı kuvvetimiz de yetersiz, ya da zafiyete uğratıldı! Ne yaparsınız, demokrasi hayranlarımız!
            İkinci Dünya Savaşında; SSCBİRLİĞ ne mi yaptı; anlatayım.
            Hitler orduları22 Haziran 1941 tarihinde, yıldırım hızı ile Rus topraklarına dalarak her seferinde,500,000–600,000ve 1000,000’luk Sovyet ordularını esir aldı, ya da imha etti. S.S.C.Birliği çöktü mü?
            Bana, kitaplarımı karıştırtmayın, diyeceğim. Çünkü onları okuyalı çok olduğu gibi, evim dar olduğu için de, bilimsel düzenlenmiş bir kitaplığım yok. Üç aşağı, iki yukarı rakamlar vereceğim. Adolf Hitler Delisi Almanya’da iktidara geldiğinde, SSC Birliği başkanı Jozef Stalin gerekli önlemleri hemen almıştı. Modern fabrikalarını Ural’ların gerisine taşıtmış, Rusya’nın içlerine doğru uzayan karayollarını toprak zeminli olarak bıraktırmıştı.
            S.S.C.BİRLİĞNİN, Ukrayna’da 375,000; Beyaz Rusya’da 216,000,diğer bölgelerinde de(75.000) kişilik gerilla güçleri vardı. Bunlar, ani bir işgale karşı koymaları için, önceden hazırlanmışlardı. Tüm silahları, araç, gereç ve cephaneleri, Alman cephesi gerisinde, toprağa önceden gömülmüştü. Burada görevlendirilenler, hiçbir kimseye, tek kelime söylemezlerdi. Bizde de bu işle görevlendirilmiş olan subay, astsubay ve yeminli sivil görevlilerimiz, öldürülseler cezaevlerine kapatılsalar bile, tek kelime söylemezler. Ey! Masa başı taktisyenleri, sizlere bir sır söyleyeceğim:”SAVAŞLAR BARIŞ ZAMANI KAZANILIR!” Bunların, gömülerden çıkardığı silahlarla, Alman ordusunu darmadağın ettiğini söylemekle abartı yapmış olmam Rusya’yı işgal eden Alman ordusunu, bu görünmez ve bilinmez Sovyet güçleri yıkmıştır.
            Bunların, Alman ordusuna vermiş oldukları zararın ve zayiatın dökümünü vermekle uğraşmayacağım. YALINIZ ŞU KADARINI SÖYLEYEBİLİRİM:
            11,000 LOKOMOTİF –onbirbin- SABOTAJA UĞRATILARAK İMHA EDİLMİŞTİR.
            Ya, Norveç’te; Nazi taraftarı VİTKUNG KUİSLİNG’İN, iktidarında;  Norveç garlarındaki dolu trenler kendiliğinden mi havaya uçmuştur! Bu gidişle daha nelere tanık olacağız’.ŞAPLA ŞEKERİ AYIRT ETMESİNİ BİLEMEZSEK,    YA DA KARIŞTIRIRSAK; DAHA NELERE TANIK OLACAĞIMIZI ERGENEKON SAVCISI BİLE KESTİREMEZ!
                        Not: Bendeniz, yukarıdaki yazıyı 13,Ocak.2009 tarihinde yazıp, iletmiştim. Üşenmedim;1971 tarihinde; Uşak’ta görevliyken okuduğum Mareşal Juvkov’un”Anılar ve Düşünceler”adlı kitabını buldum, altını daha önce çizmiş olduğum,226’ıncı sahifesini açarak okumanız için, huzurlarınıza getirdim:
            “Gerilla hareketleri, Merkez kurmayınca verilen bilgiye göre,1943 yılında, ülkemizdeki GERİLLACILARIN sayısı iki misli artmıştı. Kalabalık GERİLLA MÜFREZELERİ, büyük birlikler yaratmışlardı. GENELLİKLE, DÜŞMANIN CEPHE GERİSİNDE FAALİYET YÜRÜTÜYOR; ZAMMAN, ZAMAN, BÜYÜK SAYIDA ALMAN ASKERİNİ KAÇIRMAYI BAŞARIYORLARDI. O SIRALARDA, DÜŞMANIN CEPHE GERİSİNDE, HALK İNTİKAMCILARINDAN KURULU, GÜÇLÜ BİR CEPHENİN VAR OLDUĞU SÖYLENEBİLİR.
            Beyaz Rusya ve Ukrayna’daki Gerilla birlikleri özellikle çok güçlüydüler.
            Sovyet komutanlığı, plan ve hareketlerinde, gerilla birliklerinin gücünü ve faaliyetini ciddiyetle takibe alıyordu.                  
Gerilla Birlikleri, genel olarak, cephelerdeki askeri Sovyetler tarafından koordine ediliyor ve yönetiliyordu.
            1943 YILINDA, GERİLLACILAR,11,000 TRENİ HAVAYA UÇURMUŞ,6,000 LOKOMOTİF VE 40,000 VAGONUHASARA UĞRATMIŞ,22,000’den FAZLA KAMYON YOK ETMİŞVE 900 DEMİRYOLU KÖPRÜSÜNÜ YIKMIŞLARDIR”.s.226,
            FRANSA’DAKİ MAKİ’LER, HAVAYA UÇURDUKLARI, TRENLERİ, KÖPRÜLERİ VE ÖTEKİ TESİSLERİ HANGİ SİLAH VE PATLAYICI İLE HAVAYA UÇURDULAR DERSİNİZ! Ey! Gecenin karanlığında dört buçuk,USÜLÜNE UYGUN OLMAYARAK,SUÇLU YARATABİLMEK AMACI İLE aceleyle gömüldüğü belli, parlak silahları Dozerlerle çıkartarak, TAKLİB’İHÜKÜMET”SUÇLUUSU OLARAK KAHRAMANLARIMIZI LEKELEYENLER!
            Ülkemize gelerek, gerilla kursları açan; Amerikalı Yarbay FRANSUVA DELİSU, PARİS LAĞIM SİSTEMİNDE SAKLANARAK, ALMANLAR’A NERDEN TEMİN ETTİĞİ SİLAH VE PATLAYICILARLA KÖK SÖKTÜRDÜ DERSİNİZ! SİT ALANINDAN, YÜZLERCE İNSAN VE İŞ MAKİNELERİYLE ÇIKARTILAN SİLAH VE CEPHANENİN PARLAKLIĞI VE YAĞSIZ OLUŞUNDAN DA BİR ŞEYLER ANLAYAMAYAN, AKILLARI GÖZLERİNDE VE DAHİ KULAKLARINDA OLAN GENEL İRADE SAHİPLERİMİZ! BU OYUN, BENİM CANIMI SIKTI! İÇLERİNİZDEN CANI SIKILAN OLMADI MI?

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

Blog Arşivi