18 Ocak 2014 Cumartesi

1216/NE İSTERSEN RECEPTEN İSTE GARİ!


 

 

              TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;17 Ocak 2014

                              ALLAH’TAN, STALİN’DEN

                                               Ve

                        SAYIN RECEP’TEN İSTEMENİN FARKI!

            Bir reklam filminde seyrettiğimi hatırlıyorum: Bir ilkokulda Komünizm propagandası yapan öğretmenler,çocuklara Allah’tan şeker istemelerini söylerler.Çocuklar isteklerini tekrarladıkları halde şeker yoktur.Bu sefer de Stalin Babadan şeker istemelerini söylerler;çocukların daha ilk istediklerinde sınıflara tavandan şekerler dökülmeye başlar.Bu bir propaganda sahnesidir.Bir de ülkemizdeki bir gerçeği gözlemledim:Allaha el açanların avuçları hep boş!Sayın Recepten isteyen fakirlerin evlerine Bulgur ve Makarna yağmakta.Yandaşlarının evlerine de Haram paraya el sürmemeleri için bavullar dolusu para ile bir de para sayma makinesi yağmakta.ülkemizde kış olmasına karşın kuraklık kapıda.Yağmur duasına çıkanlara önerimdir gari:”Yağdır Recebimiz suuu!Hu Recebimiz Huu!”Diye dua ediniz garik!

1215 /PAPAZ ELBİSESİ GİYMİŞ EN SON ALLAH!


 

              TC.

OSMAN TÜRKOĞUZ


TV. İZMİR;17 Ocak 2014.

                                   AKIL HASTAHANESİNDEKİLERE PAYGAMBERLİK VE ERMİŞLİK KALDI GARİ! FAKİRLERİN ALLAHINI DA ELLERİNDEN ALDILAR, CENNETİ KERHANE YAPAN SAKALLILARI ORTAYA SALDILAR.KENDİLERİ SOYGUNA DALDILAR,HIRSIZLIKTA DA CİHANA ÜN SALDILAR.

                                         VARACAĞI YERE VARDI GARİ!

                                        “ PAPAZ ELBİSESİ GİYMİŞ ALLAH!?”

“İdeallerimi gerçekleştirebilmek için, gerekirse papaz elbisesi bile giyerim!”SAYIN Recep Tayyip Erdoğan! BABAESKİ’DEKİ KONUŞMASI! Tanrımıza şükür, Yahudi şapkası giydiniz ve Yahudi onur madalyası ile de onurlandırılarak  Thedor Hertz’in Kabrinde de eşinizle birlikte sap gibi dikildiniz!

“Başbakan Recep Tayyip Erdoğan”Allahın tüm vasıflarını üzerinde taşımıştır!”Ailecek Kalkınma Partisi Düzce Milletvekili Bay Fevai Arslan!

“İki şey sonsuzdur; birisi Aptallık, diğeri de Uzaydır. İkincisinden o kadar emin değilim!”Albert Einstein.

            Jozef Stalin’in esip,kesip gürlediği günlerde,bir Rus Şairi:”Sen Allahtan da büyüksün Stalin!”Diye sayıklayan bir şiir yazmıştı!Bir propaganda filminde,bir ilkokulda,çocukların Allahtan şeker istemesi istenir.Tüm sınıf emre uyar,tavandan şeker döküldüğünü gören olmaz.Öğretmen,bu sefer de Stalin’den şeker istemelerini önerir.Çocukların isteği hemen karşılanır,tavandan sınıfa şekerler yağar.Bizim yağcılarımız İmam-Hatip Liselerinde bu isteklerini Tanrı vasıflı Sayın Erdoğan’a iletselerdi ne mi olurdu?Sınıfların tavanından ayakkabı kutuları dolusu makarna yağardı!

            Sayın Bay Recep Tayip Erdoğanımız, Davos’tan döndüğü gece, İstanbul’da”Son Osmanlı Padişahı Birinci Tayyip”yazılı bezlerle karşılanmıştı. Haberi okur, okumaz:”Eyvah,dedim,bunlar bu makamda artık duramazlar!”Neden mi böyle dedim?Ben,bu şarlatanlıkları çok iyi bilirim de ondan böyle dediydim:”Süleyman Demirel’in en parlak döneminde;Balıkesir Su İşleri Müdürü olan bir zerzevat,Kuranı kerimde geçen Süleyman kelimesinin Süleyman Demirel’i işaret ettiğini söylemişti.Sayın Demirel de “Çoban Sülü” sıfatında karar kılmıştı da!

            Sonrası tahmin ettiğim gibi hemen gelmişti:Aydın Allah Belanızı Versin Partisi İl Başkanı:”Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ahir zaman peygamberidir!”Buyurmuştu.Bu sıfatı beğenmemiş olacak ki Adamcağız Partisinden partiler vuramadan gitmek zorunda bırakılmıştı.

            Denizliden Bir Bayan da bir şiir kitabı yayınlayarak beleşten dağıtmıştı:”Recep Tayyip Erdoğan’ı üzen Allahı da üzer. Ona dokunmak ibadettir!” Buyurmuştu. Ol Kadının başına bir bela gelmemişti,daha ileri giden bir kadın da:”ben Recebin Göt Kılıyım!”Demişti.Daha sonraları da bir kadın:”Sayın Başbakanımızın ayak havlusu olsaydım da,ayaklarını kuruladıktan sonra yüzümü ve gözümü silerek feyiz alsaydım ’!Demişti.”Asrımızın en büyük devlet adamı unvanı” onu tanrılaştırmadan mahrum bıraktığı için tutulmamıştır.Ucu ona dayalı vurguncular da tutulamamıştır.

            Benim sevindiğim bir hususu anlatmadan edemeyeceğim:Sayın Bay Recep Tayyip Erdoğan’ımızı seven kadınlarımız iyi ki Tuvalet Kağıdından habersizler,çoğu Sayın Erdoğan’ımızın kullanması için  Tuvalet kağıdı olurdu da!

            Müslümanlar, Sözde Allahı yüceltmek için Ona Doksan dokuz Ad uydurmuşlardır”Esma ül Hüsna”!Allahın üç büyük sıfatı olduğu kabul edilir:Rahman,Rahim ve Celali.Bizimkinin de üç büyük sıfatı vardır:Yabancılara ve Yandaşlarına Rahim,oy verenlere makarna ve bulgur yönünden Rahman,TÜRKLERE , VATANSEVER KAHRAMANLARIMIZA,AYDINLARIMIZA VE HAK ARAYAN TÜRK HALKINA CELALİ!Bir yersarsıntısı  tüm fakir  masumlara ölüm demektir.Bir iftira ,karalama ve çatma suçlamalar masumlara Esaret demektir.Allahımızın nasıl dinler hususunda üç zıt uygulaması varsa; Acemilik döneminde Tevrat,Kalfalık döneminde İnciller !Ustalık döneminde de Kuran!Bunun da üç aşamalı uygulaması vardır.Her aşama,bir önceki düşünce ve eylemlerini inkar etmektir!Yalınız;Allahımızın Asbaşkanlık yaptığı,halkı tarafından seçilmiş olan bir devlet başkanından emir aldığı duyulmamıştır!Yüce Allahımızın nimetleri tüm canlılar içindir!ŞİMDİ MERAK İÇİNDEYİM,Allahlıktan başka makam var mıdır!Sonra Bay Recep Tayyip Erdoğanımız,madem ki Tanrı sıfatlarına sahip,adamlarının hırsızlıklarını neden önleyemediği gibi neden olanlara dagöz yumuyor?

İzleyiciler

Blog Arşivi