30 Mayıs 2012 Çarşamba

733/ÖLÜ SEVİCİLİĞİ/NEKROFİLİ!

OSMAN TÜRKOĞUZ osmanturkoguz@gmail.com Çeşmealtı;29 Mayıs 2012. ÖLÜ SEVİCİLİĞİ NEKROFİLİ! “ Başka bir mitos, eski Yunan'da Tiran Periandre ile ilgilidir. Karısı Melissa ölüyor; buna rağmen, Periandre karısıyla ilişkisine devam ediyor ve bu ilişki ölü seviciliğinin-Nekrofili'nin ilk örneği sayılıyor. Ölü sevicinin asla vazgeçemeyeceği,onsuz olamayacağı iki yolu bulunuyor; sevdiği,beğendiği insanın varlığı altında ezildiği için onu öldürüyor ve onun cansız bedenini esas alıyor.”Başaramamak korkusu ile diriden çekinmek.Ostüzü. İslam Dininin büyük Ulemalarına ve en eskiye dayanan bir izne göre de eşleri ölen kadın ve erkek, ölümün vukuu bulduğu andan sonraki altı saat içersinde ölü ile çiftleşmesi,ölümle boşanma hukuken meydana geldiği halde,ölünün ırzına geçmesi dinen vaciptir.Bu hususta fetvalar bile vardır.Bir kadının ölmüş olan eşi ile nasıl çiftleşeceği anlaşılamamıştır! Bu bir ruh hastalığıdır.Diri kadınlarla birleşememe korkusu kişiyi ölüye tecavüze yöneltmektedir.Mezara yeni gömülen kadın ve kızları mezardan çıkartarak onlara tecavüz olayları çokçadır.Laktik/süt asidi nedeniyle oluşan ölü katılığı da muayyen bir saat sonra çözülmektedir.Müslümanlık ölü sikiciliğini dinen kabul etmektedir.bu konuyu işleyen Profesör Dr. Rahmetli İlhan Arsel’i dinsiz ilan etmişlerdir.Bazı Müslüman ülkelerinde dişi hayvanı düzmek meşrudur.Lübnan’da erkek hayvanın ırzına geçmek suçtur.Müslüman bir Afrika ülkesinde bir Müslüman resmen ve alenen dişi bir keçi ile evlenmiş ve keçiye pembe gelin elbisesi giydirmiştir.Keçi öldüğünde de komşuları eşi ölmüş gibi taziyede bulunmuşlardır.1950 senesinde,topal bir leylek göç kafilesine katılamadığı için Eyübiye Türbesine sığınmıştı.Burada görevli imam Topal Leyleğin ırzına geçerken yakalanmıştı. Yemen’de ve bazı Müslüman ülkelerde kadınların Kilitorosları kesilerek sünnet edilmekte,bu nedenle de ölümler meydana gelmektedir.Klitoris olmadan kadınlar cinsel birleşmeden zevk alamamaktadırlar.Çok yaşlı kadınlarla evli kalmak ta o erkeği sübyancılığa itmektedir.Bir kadın öldükten sonra ölü kadının ırzına geçen Müslüman erkeği ölü yıkayıcılarına:”İki kere abdest aldırın !”Diyerek tembihte bulunur.”iyi günler.Diri kadınların ırzına geçen erkeklerden,din uluları sayesinde ölü kadınlar için bile kurtuluş yok!

732/YAŞ ÇAĞININ ÖLÇÜTLERİ!

OSMAN TÜRKOĞUZ osmanturkoguz@gmail.com Çeşmealtı,30 Mayıs 2012. YAŞ ÇAĞININ ÖLÇÜTLERİ! “Kendi ordusuna taşıyamayan uluslar; başka ulusların ordusuna taşımak zorundadırlar!”PublioCornelio Tacito (MÖ:55/117) Bir Fransız yazarı, insanların tüm yaşantısını şişelerle açıklamış. 1* Süt şişesi, 2* Su şişesi, 3*İçki şişesi, 4*İlaç şişesi, 5*Su şişesi, h 6*Süt şişesi. Daha sonra: Finit de Joué/Oyun bitti! Ölüm! Bendeniz de Sayın Recep Tayyib Erdoğan Beyimizin yükselişini rumuzlarla açıklamak istemekteyim: 1-İmam-Hatip: Öteki âlem, 2*Futbol oyunu: Dünya âlemi, 3*Refah Partisi Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı:Dünya âlemi, 4*Sultanbeyli Belediye Başkanı, Dünya âlemi, 5*İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı: Dünya âlemi, 6*Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı:Dünya âlemi ve “İrticanın Odak Noktası!” 7*Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve BOP-Orta doğuyu bölmek-As Başkanı, bu dünya âlemi için öteki âlem! 8*Türkiye Cumhuriyeti Başsavcısı, 9*USA’NIN ve İsrail’in Baş Gözdesi, 10-Açılım nedeniyle BAŞ-KAN! Tüm Baş-Kanlar gibi bitiş!

731/YAZDIKLARIM MESEL VE MASAL DEĞİLDİR!

MASAL DEĞİL AYNİ İLE VAKİDİR! OSMAN TÜRKOĞUZ osmanturkoguz@gmail.com Çeşmealtı;29 Mayıs 2012. Yazdığım yazının kaynağı olan Tevrat’ın ayetlerini kendilerine sunduğum Sayın İbrahim Bey; bendenizi yanlış bilgi vermekle ve Ateist olmakla suçlamıştı. Kendilerini Laik Atatürkçü olarak göstermiş olan bu Sayın Bayımızın Mustafa Kemal’e layık olmadığını düşündüm.Anayasamızın 10’uncu maddesindeki inanç özgürlüğünü de kabul etmediğini gördüm.Bendeniz;Hint ve Çin dinleri haricindeki dinlerin temelinin kan,kırım ve gözyaşından oluştuğunu örnekleriyle yazmıştım.Tevrat’ın hangi bölümlerinin ne zaman yazıldığını bilmekteyiz.Değişme söz konusu değildir ve olamaz!Çünkü İsrailli din bilginlerince yazılmıştır. Sayın İbrahim Bey; bendeniz masal ve mesel yazmıyorum, altına onurlu imzamı attığım yazılar yazıyorum. Saygılarımla. “Şimdi; Tevrat’ın Sayılar bölümü 31-7-19’uncu ayetlerini hep birlikte okuyalım: “Ve Rabbin Musa’ya emrettiği gibi, Midyan’a karşı cenk ettiler ve her erkeği öldürdüler… İsrail oğulları, Midyan kadınlarını ve onların çocuklarını esir aldılar ve bütün hayvanlarını, bütün sürülerini ve bütün mallarını çapul ettiler ve içinde oturdukları bütün şehirleri ve bütün obaları yaktılar. Savaş sonrası; savaşçılar, aldıkları ganimetleri ve esirleri getirince, Musa’nın tepkisi çok korkunç oldu: “Musa onlara dedi: Bütün kadınları sağ mı bıraktınız? İşte, İsrail oğulları’nın, Peor-Baal- meselesinde Balam’ın öğüdü ile Rabba karşı tecavüz etmelerine bunlar sebep oldu. *-Hâlbuki daha önce, Balam’ın İsrail’e iyilik dilemekten başka bir şey yapmadığını gene Tevrat anlatmıştı—Ve böylece Rabbın cemaatı arasında veba oldu. Ve şimdi, çocuklar arasındaki her erkeği öldürün ve erkekle yatmış olarak erkek bilen her kadını öldürün. Ve erkekle yatmış olmayarak bilmeyen bütün kadın ve çocukları kendiniz için sağ bırakın.” Sayılar:31-7-19. “Ve bütün İsrail, orada onun ardınca zina ettiler ve ..”Osman Türkoğuz;Dövüşen İki Kardeş Kavmin Tanrılarıdır!”

730/ŞİİRLER DE AĞLAR!

OSMAN TÜRKOĞUZ osmanturkoguz@gmail.com Çeşmealtı 29 Mayıs 2012. ŞİİRLER DE AĞLAR ÇAĞLAR BOYUNCA! Bir şiire yanıtımdır! Bir ömür boyu gözleriyle ağlar insanlar; Çaresizliğin ve özlemlerin eseri. Dizelerinde ağlar şiirler sevdamıza tanıklığın eseri. Güllerin açıldığı mevsimler Bülbüllerin de ağlama vaktidir; Aradaki dikenlerin eseri. Sevmek acı çekmek ve acı çektirmektir Sevmek,hayatını bir Sarıgüle vermektir. Sevmek,dağıtmaktır sevdiğini Sonra da kendi dünyanda toplamaktır hislerini. Sevdiğini özleyenler oluk ve oluk ağlar, Şiirlerde özlemler soluk ve soluk çağlar. Bülbüller güllere, şairler sevdiklerimize, Dizelerinde özlemleriyle ağlar.

İzleyiciler

Blog Arşivi